top of page

5 hónap, 10 kiemelt esemény és több mint 60 elültetett fa

Tisztelt Szülő, együttműködő Óvónő, lelkes Támogató!

Engedje meg, hogy beszámoljunk az Oxymanó Program - TreeMission eddigi munkájáról.

5 hónap alatt 10 rendezvény és több mint 60 elültetett fa lett a közös eredményünk

Június 18-án megtartottuk első családi rendezvényünket az Apponyi Albert játszótéren. A rendzevény fővédnöke Dr. Őri László alpolgármester Úr volt, aki elültetett egy fát a játszótéren.

TreeMission faültetés Pécs

A gyerekek és szüleik nagyon jól érezték magukat a közel félnapos rendezvényen és a tombolasorsolás után egyetlen Oxymanó sem ment haza ajándék nélkül, a partner cégek jóvoltából.

Július 16-án elindítottuk az "Egy fával a klímavédelemért" kampányunkat. Ennek alkalmából a Kiskunmajsán megrendezett Pránanadi Nyári Táborban fákat adtunk át a szervezet vezetőinek. Külön köszönet Patyik Csabának, aki lehetővé tette, hogy a résztvevők is bekapcsolódhassanak programunkba és személyesen megismerhessük Petrezselyem József Pránanadi Nagy Mestert.

A nyár folyamán 7 alkalommal vettünk részt az Állatkert Zoo táboraiban, ahol a táborlakók megismerkedhettek a fák és a klímavédelem fontosságával. Ezzel egyidejűleg ők is elültettek egy-egy fácskát, hogy az állatoknak is komfortosabb környezetet biztosítsunk.

TreeMission faültetés Pécs - PécsZoo

Szeptember 22-én, az Autómentes Világnapon a Köztársaság Téri Óvodában átadtunk az óvodásoknak 300 db facsemetét, amit szintén a partner cégek és pécsi vállalkozók tettek lehetővé.

Ezeket a fákat a város különböző pontjain ültetjük el az „ Egy fával a klímavédelemért „ program keretében. Utóbbi programunkhoz bárki csatlakozhat akkor is, ha nincs területe, ahová ültetni tudna. Pécs városa és a BIOKOM jóvoltából minden fa megtalálja a helyét. Ezúton is köszönet a BIOKOM-nak a gördülékeny együttműködésért és külön, kiemelt köszönet Nagy Ervin, városi főkertésznek a lelkiismeretes munkájáért.

Megújult név, kibővült tartalom. Oxymanó-ból - TreeMission.eu

Ahogy a programunk által ültetett kis fák is, és a minket követő családok száma, így mi is szépen növekedésnek indultunk. Ezért a kifejezetten óvodásokra specializált Oxymanó nevünket felváltotta a korosztályokat átívelő, közös márkanevünk a TreeMission. Folyamatosan tárgyalunk a kedvezményt adó partnercégekkel, hogy minél előnyösebb ajánlatokat tudjunk adni a kapcsolódó családoknak. A kedvezmény kuponokat hamarosan megtalálják a megújult honlapunkon, melynek elérhetősége is megváltozott: www.treemission.eu

Segítünk egészségesnek maradni a borongós őszi/téli napokon, valamint rendkívüli kedvezményekkel járulunk hozzá, hogy a karácsonyi bevásárlások kevéssé apasszák majd a pénztárcájukat.

Ha még nem regisztrált weboldalunkon tegye meg gyorsan itt, hogy Ön se maradjon le a környezettudatos programokról, a zöld alternatívákról és a vonzó kedvezményekről!

Köszönjük, hogy Ön is velünk tart! Köszönjük a támogatóinknak is azt a sok segítséget, mellyel támogatják a közös ügyünket:

Tikkurila Pannon Festéküzlet - Vérünkben van a színezés

Nosztalgia Cukrászda Pécs - A cukormentes sütemények fellegvára

Rafting Optika - Szemüvegben stílusosan

PécsZoo - Vadon a város felett

Bikali Élménybirtok - Reneszánsz élménybirtok

Gáspár Festékáruház - Tapéta - festék - autófesték

Platina Ablak - Időtálló nyílászárók

Kiwi BIO Szolárium Pécs - Az egészségtudatosok szoláriuma

Glassperience - The perfect metamorphosis

Schmidt Bútor - Egyedi bútorok

Szép napot kívánunk.

TreeMission.eu

Együtt növünk nagyra


Kiemelt hírek
Hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
No tags yet.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page