top of page

Egy fával a klímavédelemért

Ha azt gondoljuk, hogy a globális felmelegedés, mint olyan, globális probléma, igazunk van.

Ha azt gondoljuk, hogy földünk klímájának javításához csak globális eszközökön keresztül vezet út, akkor viszont TÉVEDÜNK.

Minden ember Mi is, Te is, nap, mint nap tehetünk azért, hogy bolygónk felmelegedése ne lépje át azt a határértéket, ahonnan visszafordíthatatlan folyamatokat indulnak el. Ez a határérték olyan közel van, hogy mai cselekedeteink nem csak unokáink vagy gyermekeink életére lesznek kihatással, hanem már a miénkre is. Itt az idő, valamit tenni kell. De mit tehetünk mi, egyszerű kis emberek?!

Nap, mint nap hozunk meg döntéseket életvitelünkben, ami kisebb nagyobb mértékben, de sajnos újabb és újabb szeget verünk be Földünk koporsójába. Ezen, ha nehéz is, de mindenképp változtatnunk kell! Tisztában vagyunk azzal, hogy a dolgos hétköznapokban milyen nehéz figyelmet, időt és pénzt áldozni arra, hogy a környezetbarát, zöld alternatívákat helyezzünk előtérbe a szükségleteink kielégítésére. Pedig el kell indulnunk ezen az úton, mert nincs másik... A szokásbeli változásokhoz idő kell, időből pedig kevés van.

De van egy lépés, amit bárki könnyen és gyorsan megléphet, kortól, nemtől, élethelyzettől szinte függetlenül. Kompenzálhat valamennyit az általa okozott környezetterhelésből. Erre az "Egy fával a klímavédelemért Programunk" egy zöld alternatívát kínál, amivel egyre többen élnek.

TE is lehetsz egy hétköznapi HŐS, aki közreműködik a Föld megmentésében! Ültessünk mindannyian legalább egy fát, ültessünk oxygént!

Egy fával a klímavédelemért!

A TreeMission.eu Program és lelkes támogató partnerei nem csak kisgyermekes családok számára teszi elérhetővé aktív faültetési programját, hanem bárkinek, aki egy levegőt szív velünk. Programunk lehetőséget kínál arra, hogy a környezettudatos termékek használatán kívül egy-egy különleges klímanövény elültetésével bárki rövid idő alatt több száz kg CO2-tól szabadítsa meg a légkört miközben a fa éltető oxigént termel, árnyékot nyújt és akár méz termeléshez szükséges virágport ad. Ugye, hogy egyszerű?

Kíváncsi vagy a részletekre vagy csatlakoznál az "Egy fával a klímavédelemért" programunkhoz?!

Kattints ide, várunk az élhető jövőért kiálló emberek egyre népesebb táborába!

TreeMission.eu

Együtt növünk nagyra


Kiemelt hírek
Hírek
Archívum
Keresés címkék alapján
No tags yet.
Kövess minket
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page